Станах жертва на тормоз още като дете. Спомням си, че родителите

...
Станах жертва на тормоз още като дете. Спомням си, че родителите
Коментари Харесай

Поли Генова станала жертва на тормоз още в пети клас

Станах жертва на тормоз още като дете. Спомням си, че родителите ми започнаха от пети клас да ме пускат да се прибирам с градски превоз, което за мен беше супер независимост. Осъзнаваха, че съм на стадий, на който би трябвало да мога да се оправям сама. Това супер. Обаче в един миг осъзнах, че като ходя на учебно заведение и се прибирам – един човек ме следи. Виж какъв брой глупава постъпка. За да не спрат родителите ми да ме пускат сама, не им споделих, което е огромна неточност. Казвайте! Казвайте всичко на родители си, даже да ви е боязън, тъй като, когато не споделяте, няма кой да ви помогне.

Това съобщи певицата Поли Генова в подкаст по телевизия The Voice. По думите й, до момента в който се е прибирала от учебно заведение сама, чужд я е преследвал по улицата.

" Аз слизах, по-рано, на разнообразни спирки, с цел да не знае, че ще сляза. Крила съм се, едно доста гадно напрежение, че някой непрестанно те следи. В учебно заведение го виждах по какъв начин седи в профил и още веднъж не им споделих. Не знам дали, може би, съм споделила с приятелите си по-нататък. Но това е доста ужасно ", изясни още певицата.

" Трябва да сме извънредно внимателни, изключително хората, които са познати и провокират повече внимание. Това не значи, несъмнено, че би трябвало да се вглъбим и да станем параноични. Но би трябвало да бъдем деликатни. Аз като родител би трябвало да съм доста деликатна с това какво вършат децата ми и до какво имат достъп ", сподели Поли Генова.

Изпълнителката на " If love was a crime " прикани да опитваме да преодоляваме тези страхове, тъй като " те са в главата ни ":

" Много постоянно съм улавяла себе си, че изпитвам някакъв тип уплах от нещо, което в действителност е преодолимо и е единствено в съзнанието ми. Никъде другаде. И от мен зависи да се оправя с това, да зная, че това е единствено един боязън – нищо друго. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР